Αποστολή βιβλίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Εναλλαγή Πλοήγησης
 • Καλάθι

  Τρόποι πληρωμής

  Αποστολές εντός Ελλάδας

  Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

  Με πιστωτική κάρτα / Χρεωστική κάρτα VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD οποιαδήποτε τράπεζας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μέσω συστημάτων ασφαλείας της Eurobank. Κατά τη διάρκεια της αγοράς σας μεταφέρεστε στην τράπεζα Eurobank για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, έτσι ώστε κανένα προσωπικό και ευαίσθητο δεδομένο της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύετε στο σύστημα τoυ www.books24.gr.

  Aντικαταβολή

  Η εξόφληση του συνολικού κόστους παραγγελίας σας γίνεται κατά την παράδοσή της σε εσάς, στον Διανομέα (Courier).

  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η εξόφληση του συνολικού κόστους της παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσω ενός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στις τράπεζες: Πειραιώς/ Eurobank / Αlpha Bank / Εθνική Τράπεζα

  Αποστολές στο Εξωτερικό και στην Κύπρο

  Οι πληρωμές για τις αποστολές στο εξωτερικό και στην Κύπρο γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

  Με πιστωτική κάρτα VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD οποιαδήποτε τράπεζας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μέσω συστημάτων ασφαλείας της Eurobank. Κατά τη διάρκεια της αγοράς σας μεταφέρεστε στην τράπεζα Eurobank για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, έτσι ώστε κανένα προσωπικό και ευαίσθητο δεδομένο της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύετε στο σύστημα τoυ www.books24.gr.

  © 2022 Books24.gr | All rights reserved | Powered by Logo