Αποστολή βιβλίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Εναλλαγή Πλοήγησης
 • Καλάθι

  Όροι Χρήσης

  ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.books24.gr ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΑΡΟΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» με ΑΦΜ 025821468, ΔΟΥ ΙΑ ΑΘΗΝΩΝ που εδρεύει στην Αθήνα οδός Μάρνη 10, 10433 Αθήνα.

  Με το παρόν γνωστοποιούνται οι όροι που εφαρμόζονται σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, καθώς και σε αυτούς που πραγματοποιούν αγορές και σκοπός του είναι να σας ενημερώσει για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας από την αναζήτηση προϊόντων, την παραγγελία και την αποστολή τους.

  ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.books24.gr πωλούνται βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοnδήποτε από τους τίτλους των βιβλίων που είναι διαθέσιμοι και να προβείτε στην αγορά του.

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

  Στην περίπτωση που η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα, γίνεται επεξεργασία της πληρωμής από το site της τράπεζας Eurobank, που χρησιμοποιεί τα πιστοποιητικά SSL της VeriSign, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη προστασία των δεδομένων σας. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την ιστοσελίδα (site) της Eurobank.

  ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

  Ο χρήστης ο οποίος εγγράφεται στην ιστοσελίδα υποχρεούται να καταχωρεί προσωπικά στοιχεία που είναι πλήρη και αληθή.

  Κατά την εγγραφή του ο χρήστης καλείται να υποβάλει τα στοιχεία:

  α) Ονοματεπώνυμο Φυσικού προσώπου / Νομικού Προσώπου, β) Διεύθυνση / Έδρα, γ) Ταχυδρομικός Κώδικας, δ) Αριθμός Τηλεφώνου, ε) Ε-mail.

  Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει την έκδοση τιμολογίου, θα πρέπει να υποβάλει επάγγελμα, Α.Φ.Μ και Δ.Ο.Υ.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου.

  Το www.books24.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων του χρήστη, τα οποία δεν είναι δυνατό να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, με εξαίρεση τις σχετικές διατάξεις του Νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

  Τo www.books24.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, εξυπηρέτησης, υποστήριξης και εκπλήρωσης των συναλλαγών.

  Το www.books24.gr μπορεί να αποστέλλει newsletters, στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική διεύθυνση του χρήστη, εκτός εάν ο τελευταίος δηλώσει την αντίρρησή του.

  Το www.books24.gr μπορεί να επεξεργάζεται και να κοινοποιεί στατιστικά στοιχεία, δηλώνει όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γνωστοποιεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών.

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Αποστολές εντός Ελλάδας

  Για την δική σας εξυπηρέτηση, εφόσον επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαθέτουμε τους εξής εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  Αποστολές εντός Ελλάδας

  1. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, VISA ELECTRON & MASTERCARD & DINERS

  2. με αντικαταβολή μετρητοίς στο μεταφορέα - courier

  3. κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας- στις τράπεζες που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αποστολές στο Εξωτερικό

  Οι πληρωμές για τις αποστολές στο εξωτερικό γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD οποιαδήποτε τράπεζας.

  ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  Αποστολές εντός Ελλάδας και Κύπρου

  Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ΓΕΝΙΚΗ Ταχυδρομική

  Αποστολές στο Εξωτερικό

  Η αποστολή στο εξωτερικό πραγματοποιείται με Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

  ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Στις αναγραφόμενες τιμές των προιόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστότοπου συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

  Οι διάφορες προσφορές προιόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

  To ηλεκτρονικό κατάστημα www.books24.gr προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. To www.books24.gr στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.books24.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

  ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  Αποστολές εντός Ελλάδας

  Για αγορές άνω των 50 € η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν (*) .
  (*) ισχύει για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αντικαταβολή είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής που χρεώνεται επιπλέον.

  Αν η παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 50€ τα εξόδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

  • Για παραδόσεις εντός Αττικής η χρεώση είναι 3,50€

  • Για παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα η χρεώση είναι 3,50€

  Για αγορές με αντικαταβολή τα έξοδα αποστολής είναι τα εξής:

  • Για παραδόσεις εντός Αττικής η χρεώση είναι 3,80€

  • Για παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα η χρεώση είναι 3,80€

  Αποστολές στο Εξωτερικό

  Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το βάρος του δέματος και τον τόπο προορισμού. Ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής πραγματοποιείται αυτόματα μετά την καταχώρηση της διεύθυνσης αποστολής και το βάρος του δέματος.

  Σε περίπτωση που η τελική αξία της αγοράς διαφέρει από την αξία της παραγγελίας (πχ λόγω έλλειψης αποθέματος ορισμένων βιβλίων στον εκδότη) και κατόπιν ενημέρωσής του ο πελάτης έχει επιλέξει να του αποσταλούν τα διαθέσιμα βιβλία, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την τελική αξία της αγοράς, ανεξάρτητα από τον ενιαίο υπολογισμό που έχει γίνει στην ιστοσελίδα.

  Το ανώτερο βαρος αποστολής του δέματος είναι 20kg – σε περίπτωση μεγαλύτερου βάρους η παραγγελία θα τεμαχίζεται σε δύο αποστολές.

  Aποστολές στην Κύπρο

  Η αποστολή στην Κύπρο πραγματοποιείται με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) Γενική Ταχυδρομική.

  Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το βάρος του δέματος . Ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής πραγματοποιείται αυτόματα μετά την καταχώρηση της διεύθυνσης αποστολής.

  Σε περίπτωση που η τελική αξία της αγοράς διαφέρει από την αξία της παραγγελίας (πχ λόγω έλλειψης αποθέματος ορισμένων βιβλίων στον εκδότη) και κατόπιν ενημέρωσής του ο πελάτης έχει επιλέξει να του αποσταλούν τα διαθέσιμα βιβλία, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την τελική αξία της αγοράς, ανεξάρτητα από τον ενιαίο υπολογισμό που έχει γίνει στην ιστοσελίδα.

  Το ανώτερο βαρος αποστολής του δέματος είναι 20kg – σε περίπτώση μεγαλύτερου βάρους η παραγγελία θα τεμαχίζεται σε δύο αποστολές.

  Για αποστολή με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ , ο χρόνος παράδοσης είναι 8-10 ημέρες.

  ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

  Η εταιρεία μας δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα στον προκαθορισμένο χρόνο παραδόσεως λόγω ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  Η εταιρεία μας θα εκπληρώσει την αποστολή της παραγγελίας το αργότερο εντός έως πέντε (5) εργασίμων ημερών από τη διαβίβαση της παραγγελίας, εφ’ όσον είναι διαθέσιμα. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας, έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης.

  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα τoυ Books24.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα από αυτά που παραγγείλατε. H επιστροφή των προιόντων γίνεται μέσω της εταιρείας Courier Γενική Ταχυδρομική.

  Έχετε το δικαίωμα να μην παραλάβετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με άλλο προϊόν αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραλαβή του προϊόντος. H επιστροφή των προιόντων γίνεται μέσω της εταιρείας Courier Γενική Ταχυδρομική.

  Επίσης, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος , χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε με email την εταιρεία μας (info@books24.gr).

  Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Βooks24.gr

  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης του καταστήματος, καθώς και τους όρους της συμβάσεως με τον πελάτη, χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση, με απλή ανάρτηση αυτών στην ιστοσελίδα μας (site). Οι νέοι τροποποιημένοι όροι θα ισχύουν από την ανάρτισή τους.

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ/ΠΕΛΑΤΗ (NEWSLETTER)

  O χρήστης/πελάτης του διαδικτυακού ιστότοπου έχει τη δυνατότητα υποβάλλοντας τα στοιχεία της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) του www.books24.gr.

  Εγγραφή στην υπηρεσία Newsletter:

  Η εγγραφή στην υπηρεσία Νewsletter είναι δυνατή σε οποιονδήποτε χρήστη του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, με την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο αντίστοιχο πεδίο του δικτυακού τόπου και την αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου της Εταιρείας μας. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, μας δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεση να σας αποστέλλουμε ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καθώς και συναφή διαφημιστικά μηνύματα. Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας και να διαγραφείτε από την υπηρεσία Newsletter της Εταιρείας μας, χρησιμοποιώντας είτε τον σχετικό σύνδεσμο που εμπεριέχεται στα ενημερωτικά μας δελτία είτε αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στο info@books24.gr

  ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ (LINKS) ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

  Ο δικτυακός τόπος δύναται να περιλαμβάνει συνδέσμους παραπομπής «links», «hyperlinks», διαφημιστικά «banners» προς άλλους δικτυακούς τόπους επί των οποίων το www.books24.gr δε φέρει οιονδήποτε έλεγχο και δεν συνδέεται κατ' οιονδήποτε τρόπο. Το www.books24.gr δεν φέρει καμία ευθύνη αναφορικά με το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα, την ασφάλεια, την νομιμότητα και ακρίβεια των πληροφοριών ή υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων ή/και σελίδων στους οποίους δύναται να παραπέμπει μέσω συνδέσμων, οιασδήποτε μορφής.
  Για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη/ χρήστη από τη χρήση και πρόσβασή του στους προαναφερθέντες δικτυακούς τόπους ή/ και σελίδες, αποκλειστική ευθύνη φέρουν τα πρόσωπα που εκμεταλλεύονται ή δραστηριοποιούνται στους οικείους δικτυακούς τόπους. Την ευθύνη για το περιεχόμενο, τη νομιμότητα και εγκυρότητα των περιεχομένων στον δικτυακό τόπο διαφημίσεων, φέρουν αποκλειστικά οι διαφημιζόμενοι.

  ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

  Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε : α) με τηλέφωνο στο 210 8256990, β) με φαξ στο 210 8256990, γ) με e-mail στη διεύθυνση info@books24.gr.

  © 2022 Books24.gr | All rights reserved | Powered by Logo