Αποστολή βιβλίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Εναλλαγή Πλοήγησης
 • Καλάθι

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

  Η εταιρεία μας θα εκπληρώσει την αποστολή της παραγγελίας το αργότερο εντός έως πέντε (5) εργασίμων ημερών από τη διαβίβαση της παραγγελίας, εφ’ όσον είναι διαθέσιμα. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας, έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης.

  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα τoυ Books24.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα από αυτά που παραγγείλατε. H επιστροφή των προιόντων γίνεται μέσω της εταιρείας Courier Γενική Ταχυδρομική.

  Έχετε το δικαίωμα να μην παραλάβετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με άλλο προϊόν αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραλαβή του προϊόντος. H επιστροφή των προιόντων γίνεται μέσω της εταιρείας Courier Γενική Ταχυδρομική.

  Επίσης, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος , χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε με email την εταιρεία μας (info@books24.gr).

  Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Βooks24.gr

  © 2022 Books24.gr | All rights reserved | Powered by Logo