-25%

Εκπαιδευτικά Βιβλία

Πίσω στα βιβλία

Τίτλος:

Κατακτώ την κορυφή: Φυσική Α΄γυμνασίου

Συγγραφέας:

Γρηγορίου, Βασίλης

ISBN:

978-960-16-4805-4

ISBN (13):

9789601648057

Εκδότης:

Εκδόσεις Πατάκη

Σελίδες:

277

Διαστάσεις:

24χ17

Εξώφυλλο:

Μαλακό εξώφυλλο

Ημ. 1ης Έκδοσης:

2018

Τάξη:

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Μάθημα:

ΦΥΣΙΚΗ
Αρχική Τιμή:€ 12,20
Τελική Τιμή:
€ 9,15
Στην Τιμή περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Περιγραφή

Το βιβλίο "Κατακτώ την κορυφή: Φυσική Α’ Γυμνασίου" απευθύνεται σε μαθητές που θέλουν να προετοιμαστούν μεθοδικά, να εμβαθύνουν στα φυσικά φαινόμενα και να γνωρίσουν τις πραγματικές πτυχές της Φυσικής, παράλληλα αποκτούν πολύ ισχυρές βάσεις για την υπόλοιπη μαθητική τους πορεία, ενώ καλύπτονται πλήρως για τους απαιτητικούς διαγωνισμούς Φυσικής.

Επίσης, με το πρωτότυπο, ποικιλόμορφο και κατάλληλα δομημένο διδακτικό υλικό που περιέχει βοηθά τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, να επιλέξουν με τον βέλτιστο τρόπο τις κατάλληλες δραστηριότητες που θα ενισχύσουν αποτελεσματικά τους μαθητές.

Χαρακτηριστικά στοιχεία της γενικότερης φιλοσοφίας του βιβλίου είναι: δραστηριότητες από την καθημερινή ζωή των μαθητών, πειραματικές δραστηριότητες, καθώς και δραστηριότητες σύνθεσης και εφαρμογής της γνώσης στη διαδικασία ερμηνείας φυσικών φαινομένων. Επιπλέον περιλαμβάνει διαδικτυακούς συνδέσμους σε πραγματικά πειράματα (στο εκπαιδευτικό κανάλι TeacherlandEducation στο YouTube), τα οποία μπορείτε να επαναλάβετε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας απλά υλικά.

Η δομή του βιβλίου ανά ενότητα:
- "Ρίξε μια ματιά εδώ": συνοπτικά και ομαδοποιημένα τα πιο σημαντικά σημεία της θεωρίας που πρέπει να γνωρίζει ο μαθητής
- "Πρόσεχε όμως": επισημάνσεις των δυσκολιών και παρερμηνειών των μαθητών
- "Λύνουμε μαζί" με αναλυτικά λυμένες ασκήσεις
- "Λύνω μόνος/η μου" με πληθώρα άλυτων ασκήσεων
- Επαναληπτικό διαγώνισμα για κάθε ενότητα
- Τράπεζα θεμάτων με διαφορετικούς τύπους ασκήσεων, ταξινομημένες ανά ενότητα
- Στο τέλος του βιβλίου παρατίθενται πολύ αναλυτικές απαντήσεις τόσο των άλυτων ασκήσεων όσο των διαγωνισμάτων και της τράπεζας θεμάτων
- Επίσης ακολουθούν απαντήσεις σε όλες τις δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου.

Back to Top