-20%

Εκπαιδευτικά Βιβλία

Πίσω στα βιβλία

Τίτλος:

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον Γ' Λυκείου Τεύχος Α' (Προσανατολισμός Σπουδών οικονομίας και πληροφορικής)

Συγγραφέας:

Καραμπής, Κωνσταντίνος

ISBN:

978-960-493-464-5

ISBN (13):

9789604934645

Εκδότης:

Σαββάλας

Σελίδες:

494

Διαστάσεις:

24χ17

Εξώφυλλο:

Μαλακό εξώφυλλο

Ημ. 1ης Έκδοσης:

2017

Τάξη:

Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Μάθημα:

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ Πρ. Περ.
Αρχική Τιμή:€ 17,90
Τελική Τιμή:
€ 14,32
Στην Τιμή περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Περιγραφή

Σε ένα εργαλείο με ηλεκτρονικά στοιχεία και καλωδιώσεις που τροφοδοτούνται με ηλεκτρικό ρεύμα αυτός που δίνει οντότητα είναι ο άνθρωπος, με τις απεριόριστες δυνατότητες του μυαλού του. Το μάθημα "Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον" καταρρίπτει τον μύθο ότι ο υπολογιστής αυτόνομα επιλύει προβλήματα και αποδεικνύει ότι αποτελεί μέσο και μόνον υλοποίησης των ανθρώπινων επινοήσεων.
Το παρόν έργο αποτελείται από δύο τεύχη και αποσκοπεί στην πλήρη κάλυψη της ύλης στο μάθημα της "Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον". Η διάρθρωση των θεματικών ενοτήτων των δύο τευχών του έργου έγινε με γνώμονα το νέο πρόγραμμα σπουδών, τη συνολική εμπειρία της ανταπόκρισης των μαθητών στο μάθημα αυτό, καθώς και τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα από την πρώτη συγγραφική μας προσπάθεια. Έτσι, σε κάθε θεματική ενότητα παρουσιάζεται η αλγοριθμική προσέγγιση των προβλημάτων παράλληλα με την προγραμματιστική τους προσέγγιση. Με αυτόν τον τρόπο, σού δίνεται η δυνατότητα, από τα αρχικά στάδια μελέτης του παρόντος βιβλίου, να κατανοήσεις και να αναπτύξεις αρχικά αλγορίθμους και στη συνέχεια προγράμματα για την επίλυση προβλημάτων.

Back to Top